بازی رایگان the cycle

بازی رایگان The Cycle,
/>   راهنما برای دریافت و دانلود بازی وارد لینک زیر شده وارد صحفه اپیک گیمز بازی میشید بعد سینک کنید مستقیم وارد سایت بازی میشید و ایمیل ایپک گیمز خود را ثبت کنید وقتی ایمیلتون ثبت کردید یه پیام از طرف سایت میاد باید اکانت وریفای کنید و چند دقیقه بعد یه پیام دیگری میاد که اکانت با موفقیت ثبت شد و بعد 1 الی نیم روز کد بازی برایتان بفرستند- نکته شما بازی فقط در روز های اخر هفته Friday 5 PM CEST (11 AM EDT) Monday 9 AM CEST (3 AM EDT) میتونید بازی کنید لينک دانلود مستقيم حجم : 7/5 گیگ…
خبر تازه از گیم , بازی های کرک شده و کرک آنلاین
سرور دیسکورد ما